Autocencur

Noterade att det fanns en mängd bra kommentarer som automatcencurerats av blogg.se. Det var siffran mellan fem och sju som i textform gjorde att inlägg klassades som "spam"... Och säkert nåt mer. Så skriv sxe eller bara siffran tror jag, om ni inte vil bli autmatcencurerade. 
 
Ska se om det går att slå av så skti... (avsiktlig felstavning).
Och ja, det är nu avslaget så nu kan man få skriva otrevliga kommentare (= sanningen dvs!) och fula ord!
 
Blockera otrevliga kommentarer
Rensar bort kommentarer som innehåller kränkande eller stötande ord.

Sven: Inte kört

Efter femdagars har det varit malpåse och v knä har gjort ont... men så i lördags ställde jag upp i en 5 km löplopp, Byaloppet. Värmde rejält och massor av stretch. tog det "lugnt" i början, första km på 3.30! Chockad och tänkte att det är felmätt.. 3 km på 11.11 och där knep jag en av de före mig. Låg nu 7:a. Det var en vändning så där såg jag hur många som låg tätt bakom och jag sackade nog lite för jag började höra andhämtnign bakom. Dock var det nog nån som blivit mkt trött istället för jag försökte öka ett litet snäpp inför sista km där jag "maxade" men inte riskerade några baksidor. Inget flås bakom och imål på 19.04. Kontrollmätning på hitta.se ger 5,1 km, så inte var det så illa av en H35:a. :)
 
Igår blev det en timmes OL med Nisse o RC, jag sladdade hela tiden med krånglande mage som blev värre på slutet.
 
Onsdag är det KM, så vi får väl se.
 
Och så kommer jag döpa om bloggen till SVENS ENSAMMA BLOGG om inga andra snart vågar skriva hur lite eller mycket de tränar eller vad ni annars gör.

RSS 2.0