Sven: Tigerbalsam

I torsdags körde jag onsdagens vintercup på det där stället där det ofta är tidigt snöfattigt. Gick väl OK, lite omotiverad och hade brått, men märkte att jag orkade pressa på rätt så bra! Ljumskarna var fina efter en rejäl 10*700 meter OL-intervaller på tisdagen, så det var härligt.
 
Mot sista bestämde jag mig att gena mot bilen, för jag hade lite brådis. Det är en slalombacke, och det var mkt snö kvar där (ligger på norrsluttning) så jag "brassade" på nerför där, men eftersom det var snö såg jag ju inte vägen som jag skulle vänster på. Fortsatte för långt ner, slarvigt!!! När jag såg det blev jag inte bara arg av det, utan mest av att det sade "knäpp" i v baksida lår! En BRISTNING!!! Gaaaaaaaaaaaaahhh!! Tre minuter till bilen och sen ställa in barmarkshelg i Sthlm och istället köpa en burk Tigerbalsam. Tillbaka på ruta noll igen.

Nya utmaningar

En ond ljumske är inte så stor utmaning så länge som skidföret är så bra som det är. Jag kunde iaf jogga lätt en timme igår. Ett fall framåt?

Jahaja, ska man kasta in en eventuell utmaning så att nån vaknar till nu då?

http://www.nmultra2013.no/

Stipendium!

Det kom ett brev från SOFT, och vi är tydligen utsedda att bli mottagare av "Framtidsmedel". Det är ett stipendium som delas ut sen två år och går till projekt eller aktiviteter som på ett modernt sätt sprider och eller utvecklar orienteringen. Vi är således inbjudna att delta på utdelningen som sker 6 juni vid slottet i Stockholm, då även SOFT kör slottssprinten och ett styrelsemöte. En känd senapstillverkare passar på att sponsra tillställningen så vi var lovade en årsranson Stark Skånsk till alla av oss som dyker upp. Vilka kommer?

RSS 2.0