Skidor på is

Dagens tur var en kombo skejt + löpning. Tobias säger han ligger på 3.30 min /km i skejt, jag kom ner i det i början men sen mer kring 4. Dock körde jag ju på is och skare, som delvis var knögglig av skoterspår. Nåväl, det blev dagens 2 timmar totalt även om det var mycket pauser i den soliga dagen som det var. För övrigt löjligt mycket folk på isen, ca 92% kör långfärdsskridskor, 3 % skidor, 1% skoter, 2% fyrhuling och en halv procent sån där flygvinge... och den sista halvan kör bil.

Veckans träning är fortfarande klart godkänt enligt mig: 9tim 01 minut.

Veckotiden så här nu:
v10 10.47
v11 7.01
v12 9.01

Det är vi som alla andra

Här är vi alla, eller hur?

Sven: personvärldsrekord i och med vårens ankomst

Måndag, sedvanliga gympan, dryga timmen.

Tisdag, intervaller på reflexrundan 3*2,2 km med IFK Göteborg. Underbart med barmark under fötterna, benondheten började fly på en gång. (11.41 - 11.34 - 11.44 Världsrekordet 9.58

Onsdag, sjukt skumt pass vid Landvetter.. trodde det var en väg men det var röjda säkerhetsområdet utanför staketet. Hittade till en karta efter 33 minuters löpning, tog ca 15 minuter på karta och sen tillbaka mot flyget.

Torsdag, vilodag.

Fredag, skejtade runt på nyfrästa spår hemmavid, kanonkalas! 35 minuter. Avresa, sorshopping inför säsongen hos Letro.se. Alltid bra! Natt-O, dryga timmen blev 80 minuter efter att inte gett sig (mig) att hitta alla kontroller.

Lördag, långstånk, de andra (blöjseniorerna) som inte var i vår klubb var märkligt trötta och dåliga i aptiten... Passade på i djupsnön att älga på och drog ifrån! Fick orientera ensam, kul. De andra bommade och genade så denna träning vann jag på dryga 2 timmarna.
Kvällspasset körde vi just innan skymningen, kul med medel! Orkade hålla hygglig fart, men det bidde mörkt på slutet nästan. Timmen.

Söndag, långskubb med Denseln. Blåst från norr kändes när jag halvvägs vände hemåt. Fick även här springa mkt ensamt, det var två banor som gick moturs med varann. Dryga 2 timmar.

Summa veckan: 10 tim 47 min, 6 pass på barmark, 64 km orientering!
 
2010 tränade jag 16 timmar en vecka, 2009 nästan 10:20, så detta är VÄRLDSrekordvecka!


Vart tog benondet vägen? 

RSS 2.0