Sven: Long time no injury

Då var det dags för högerbenet att jävlas igen. För två veckor sen var ryggen inte bra på gympan. Jag fick stretcha en massa men det släppte inte. Förra veckan kände jag en liten tendens att högerbenet var inte helt 100%. Tisdagens intervaller fick avbrytas, det var baksidan som kändes lite, men hela ryggen var kass.
 
Ondagen körde jag min rehab/förebyggande träning, och när jag sen stretchade så fick jag ett skönt knak i ryggen. Torsdagens vintercup (del 1 del 2) då kunde jag springa för den stryrketräningen gör susen, men det var sladdrigt som tusan i sockrig snö så jag tror att det var den som knäckte mig. När jag inte orkade kuta snyggt längre så fladdrade benen som torra löv i vinden och drog till ännu mer baki låret.

Fredag var det skidåkning, men det var inte bra i låret, kändes ändå ok att åka en "lugn" mil. Lördag var dock det dummaste, glömde som vanligt bort att jag hade ont, och envisades med att åka 35 km (Falun-Borlänge) i delvis skitföre. Benet var inte bra, men nu var det mer ljumsken som kändes illa. Söndag vila, och måndag blev jag tillfrågad att hålla gympa, som jag naturligtvis gjorde. Passet från 2005, utan pauserna eftersom CD-spelaren var så smart att den kapade de tomma spåren. Orkade hyggligt, men ljumsken tog stryk. Nu får vi se vad som sker! Vila idag i alla fall.

Är han en mes?

Det var någon som mumlade om Vikingarännet, det skulle åkas i så enkla skär. Men, när det kom till kritan så var det endast initiativtagaren som gjorde det som skulle?
 
416 Pär M Johansson Oslo Norge     3422
04:29:49
 
Men var har vi cykklisten?

Mörksuggan 7 juli!

Dags för nästa utmaning: http://www.morksuggejakten.com/index.html
Jag siktar på att köra mörksuggan oavsett om jag blir själv eller ej, men det vore ju förstås kul om ni andra dyker upp också. För att vara ett MTB-lopp så är banan inte så tekniskt krävande. Jag har cyklat delar av banan och där var det åtminstone inte avskräckande. Jag bor några km öster om östligaste punkten på banan. Boende finns i Blecket allt från gratis till "dyrt" beroende på vilken standard som önskas.
När jag åkte skidor i Helsingfors i söndags så kom det ett gäng på 10 stycken mtb-cyklister så det är bara att ge sig ut och träna...
 
/Andreas

RSS 2.0