Tobias: Inget att hålla på längre...

Det börjar väl vara dags att tillkännage resultatet av enkäten, och enda anledningen till att det dröjt är att jag först i min enfald väntade på att alla skulle fylla i, men så blev det aldrig (minuspoäng till Mattias & Krippe). Därefter en resa och slutligen svårigheter att komma sig för att skriva något om det.
Nåväl - svaret ni väntat på är Natt-SM i Hälsingland 2012 När man väger samman svaren på alternativ 1 och 2 så blir det helt givet. det är inte ens att fundera över att bolla frågan till Andreas för vidare beredning. Så Natt-SM gäller: http://www.smhalsingland.se/
Och även jag äger en sådan där Petzl Ultra-lampa och har sålt min gamla halogen på Blocket. Så ni bakåtsträvande halogen-talibaner i Norge och Rättvik får gärna fortsätta på det spåret. Men jag springer Natt-SM med bättre lyse än så.
När det gäller träning så har jag precis börjar komma igång igen efter reseuppehållet. Blev verkligt lite tränat under de fyra veckor vi var borta. Men tack vare min unika Coca Cola-diet som är väl beprövad på resande fot (ät en rejäl frukost, drick massor av coca cola under dagen men ät ingenting, ät en sen middag) så lyckades jag i alla fall gå ner 3 kilo i vikt. Så nu är jag inte längre fet när jag ska börja träna igen.

Kommentarer
Postat av: Petern

Jag tror du skulle gått ned 5 kg om du ätit thaimat i s f coca!

2011-12-21 @ 23:22:57
Postat av: Sven

Thaimat, det är ju lika mycket socker som Coca-Cola! Jag är bara förundrad över Tobias kropp som inte verkar ha nåt insulinpåslag oavsett sockerintag. Diabetsrisken som vi andra skulle få utslag av har glidit hans gener förbi. Tur dock han inte dricker motsvarande mjölkmängd när nu senaste rönen om prostataproblem kopplat till överdrivet kalvande poppar upp.



SM Hälsingland, jag minns sist det var Natt-SM i Hälsingland. På dagen då man satt och tittade på TVn så undrade iaf jag om det verkligen skulle bli nåt SM eller inte. Världen gick dock inte under men det ändrades faktiskt en del. Själva loppet minns jag bara fragment av, och resultatet har jag som vanligt inte heller koll på. Måste nästan titta; på den tiden var jag ju faktiskt SNABB!



God jul, träna lagomt, ät gröt och skinka och drick litervis med julmust varje dag!

2011-12-22 @ 07:53:05
Postat av: Sven - igen

Oj, mindre än 3 minuter efter Peter Öberg. Se så nära VM jag varit! Nåja, 26:a var väl OK, men jag gissar att jag tappade många platser på grund av min (frånvaro av?) orienteringsteknik.



http://oxtract.se/res/881/

2011-12-22 @ 07:56:00
Postat av: Sven - igen - igen

Rehns BK - klubben utan koll? Eller stämmer verkligen:



"2012 arrangerar Rehns BK Natt-SM i orientering, tävlingen avgörs den 26:e augusti. Mer info om tävlingen kommer fortlöpande."



Natt-SM på en söndag, nytt och spännande grepp!



(Kollade Eventor, fre 24 aug är det. Men sen då, vi vilar ut lite efter detta, lördagen, orkar vi köra Sprint-SM??? Skojade bara, men dubbelhelg i Dalarna? Det finns annat också. Men nåt måste vi hitta på och sen umgås på kvällen för att på söndagen återvända hemåt. Ser mer fram mot detta om det blir nåt än SM... )

2011-12-22 @ 08:05:04
Postat av: A

Natt-SM 2001. Oj, det var länge sen. Gemensam start har jag för mig, gick fint att hänga med i draget tills jag virrade till det strax innan varvningen. Resten av banan transportsträcka och ändå inte mer än 10 min efter SNABBE Sven. Måste nog ha blivit en och annan bom för dig där Sven.

2011-12-22 @ 09:29:26
Postat av: A

Vad gäller egentligen för Natt-SM nu för tiden? Fri anmälan? Inga krav på ranking?

När det gäller lampa så är det förstås så att alla snabbfotade dagorienterare gynnas ju ljusare det blir medan sega gamla natträvar missgynnas (o ska sanningen fram så är vi väl allihop rätt sega nu för tiden så att vi egentligen alla borde stå på mörkrets sida). Eftersom att det ändå är SM så lär man väl sticka ut om man kommer släpandes på en gammal halogen, så antingen alla eller ingen anser jag. Jag har dock ingen förhoppning om att lyckas omvända er som redan köpt monsterlampa. Jäkligt synd tycker jag, men det är väl bara att bita i det sura äpplet.

2011-12-22 @ 09:45:25
Postat av: Sven

Du är bara för snål! ;)

2011-12-22 @ 10:10:44
Postat av: A

Seg o snål!

2011-12-22 @ 20:12:59
Postat av: Erik S

Natt-SM i Bollnäs alltså. Jag tillhör också fortfarande dom där halogentalibanerna även om jag uppgraderat min till 30 watt. Kanske är det så att om man ska börja träna nattorientering så är inköp av ny lampa ett bra sätt att motivera sig på? Dom senaste veckorna har det blivit väldigt klent med träning, har en hals som inte trivs alls med det här vinterklimatet. För att få ytterligare en anledning att träna så har jag börjat fundera på något slags träningsläger. Skickar lite information om det på mail, det är så trångt i den här rutan.

2011-12-22 @ 21:01:24
Postat av: Jonas

Natt-SM, kul! Min nya lampa på 2000 lumen kom på posten igår, lika kul det!:) Nu ser vi till att detta verkligen blir av också och att vi står där på startlinjen! Inget sprint-SM dagen efter...va? Men nåt skoj resten av helgen borde väl kunna dras ihop. Fira lite så där va...

2011-12-23 @ 09:10:41
Postat av: Sven

Jonas, är det verkligen 2000 lumen?



165 på Andreas luma, 315 på min (och Tobias?), men 2000 låter ruggigt överdrivet? En del verkar ju vara på ca 50% av angivet värde så jag satsar på att din ger 1000 lumen.



http://www.lampspecialisten.se/content/16-test-lumen-pannlampor

2011-12-28 @ 00:54:26
Postat av: Jonas

Sven, i ett tidigare inlägg skrev jag så här..:

"Under min förkylning har jag istället för att träna sett över mitt material och införskaffat ett stycke ny pannlampa som ska kräma ut 2000 lumen. Om det stämmer till 70% så jag får ut 1400 lumen är jag mycket nöjd! Ska bli spännande att få springa med den!"



Du verkar lite nervös...?

2011-12-28 @ 08:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0